LINK BLOG BAKAL BERTUKAR!

Kiera Rashid | 3/15/2015 01:57:00 PM | 2Comments |
Saya Norsyakirah Binti Mohd Rashid. (cewahhh) sudah berasa fadeup denga masalah Link blog asyik dikatakan SPAM oleh FACEBOOKKK . Oleh itu, saya terpaksa mengubah link blog saya supaya masalah ini akan hilang. Tadi dah test tukar. dan bagus! link dah takde masalah dah kat blog. 
Saya berharap sangat , selepas saya tukar link ini masih ada yang akan singgah blog saya ini. :)
Ehh, kejap. nape asyik saya-saya ni? Hahahah... Okeylah. Kiera dah bosan dengan spam tu jadi memang kena juga tukarr url blog ini. Lagipun dari start bina blog ini tak pernah tukar sesekali pon url ni. dan boleh nampak url tu macam kebudak-budakkan. Jadi, memang WAJIB tukar. Kiera tahu nanti mesti ada masalah Blogslist, dan apa2 yang berkaitan pada blog ini. Kena tukar ini lah, itu lah. semua kena tukar. So, Kiera rasa kiera akan tukar link blog after semua kerja-kerja design dan GIVEAWAY yang tengah going kiera join tu tamat. For, nak tahu link terbaru kiera apa? Senang jee. Tadaaa!
So, pada yag sudi boleh bookmark dulu sebelum kiera tukar sebab nanti senangkan? :) terima kasih

2 comments:

Athirah Diyana said...

nnt dah tukar akak still boleh tengok blog kiera tak?

cik kiera said...

@Athirah Diyana tak boleh akak. nanti akan dicop blog diremove, :(