menuggu hari yang bersejarah buat ku

Kiera Rashid | 10/02/2011 07:50:00 AM | 1Comments |

hey semua ! , sihat ? kiera nga demam la , suara pun da hilang . time nhe laa nak demam laa bagai , hati dah laa tengah cemas + cuak + gementar + sedih + marah ~ , tension siot ! , belajar macam tak belajar , ape yang kiera study , semua daa keluar , dek takot punya pasal . lagi 2 hari je lagi nak exam PMR , kepale otak sudah blur , tak leyh jawap la makne eh nhe ! , matila kiera , my daddy wif my mom dah betul-betul berharap dengan kiera , kiera rasa bersalah . kerana tak dengar cakap diowang , orang suruh pergi sekolah . MALAS ! , suruh study , TIDUR ! . , kank kalau kiera asyik menghadap buku . shott pulak otak nanti , kiera suka sangat study last-last minutes , tah kenape bagi kiera time ue paling afdal unuk study kudd , hehhehe , oke lha , tak do idea lagi nak tulis . kiera just mao ucapkan ->



nota kaki : kepade adik umul , cursor adik da siap tao ! , nah kaka bagi UR dea dulu . nanti kakak buad kan tuto cam nhe nak letak cursor sendiri yaa . ( klik sini kalau nak amek url cursor adik ehh :) )

1 comment:

•♥•♥•♥•♥ ☜Umul Aisyah☞ ♥•♥•♥•♥•♥• said...

hehe ~ thnks kakak bagi cursor uh , comel sngt !! nnt buad tuto oke , hee ~ nnt PMR jgan terlalu gementar sngt ok , nnt semua ape yg akak blja , hilang terus nnt , haha ! oke , adik doakan akak berjaya oke ,..