inikah sahabat sejati ?

Kiera Rashid | 10/17/2011 05:28:00 PM | 2Comments |
heyy peeps !

selamat petang semua. huhu , kiera rajin nak hapdet entry arinie , selalu nye kiera malas nak hapdet pape story #budak pemalas , macam nie laa . HAHA ! ,*baek kau tak yah buad blog syakirah . en en ? hehh ! .okey lha , kiera nak kongsi cerita kat kowank . cerita nhe , kiera tayangkan . sebab nak dapatkan pendapat kowank semua . jika ikhlas untuk membantu kiera ,, silalah komen sikit ehh entry nhe , bukan hape . kiera nak sgt dengar nasihat-2 bernas dari kowank yang pro-2 nhe :)

#kawan ialah sebahagian dari hidup kita , mereka juga memberi pengaruh yang besar terhadap tingkah laku kita . tol kan ? yaa ! but . kawan yang sejati ialah kawan yang tidak kira waktu susah atau senang . dea sentiasa ade disisi kita . >>>

soklan cepumas dari kiera : kowank rasa kawan yang sekarang berkawan dengan kowank nhe ialah kawan yang sejati tak ? if ada yang cakap kawan dea setia . silalah bagitahu . kenapa kamo cakap dea ialah kawan sejati / boleh ??

sekarang kiera nak cerita . kiera ada seorang kawan , walaupun baru berkawan rapat . tetapi , kiera sudah anggap dea ialah kawan sejati kiera . #nak tahu nape kiera cakap macam tuh ? sebab nye , cuba kowank tengok print screen yang kiera buadd nhe  '''


mybe keikhlasan dea berkawan nan kiera sampai kan tak malu menulis ayat-2 nhe di tempat awam ( facebook ) , adakah kawan kiera nhe seorang sahabat sejati kiera yang selame nhe kiera tak pernah dapat ? . kalau itu yang telah ditakdirkan oleh Allah . kiera bersyukur sgt . semoga kiera dengan sahabat kiera nhe , akan kekal bersama walaupun banyak rintangan yang berlaku . tapiii -------

** bagaimana pulak , jika persahabatan ini tidak kekal ? , mybe ade hikmah nye disebalik , tapi SUMPAH kiera cakap . dealah kawan dunia akhirat kiera =,= 

pagi tadi , kiera bukak FB , kiera bace noti yang kawan kiera post kan , 


kawan kiera sebelom dea nak pergi ke progem . dea tuliskan kata-2 nhe kat komen status kiera yang kat atas tu tadi . menangis air mate kiera . tak pernah pun kiera menangis kerana kawan . tapi deaaa . hemm ! , tak tahu nak cakap macam mane ag , 

* YA ALLAH ! tolonglaa bagi kepercayaan kepada ku , adakah itu sahabat sejati ku ? -ku memohon ==,



2 comments:

MeMeL said...

very strong bonds of friendship!aww~ T_T

cik kiera said...

@MeMeL

hehe , yaaa ! . hem