Tangkap cintun dengan RUNNING MAN | Episode yang mana paling best dan lawak?

Kiera Rashid | 11/03/2014 01:51:00 AM | 1Comments |
Assalamualaikum, selamat malam.....
Hari ini ada feel nak update entri, lagipun ada something nak mintak tolong.... Tolong apa? nanti kiera beritahu.. sekarang nak mukadimah dulu.. Kekeke ~
Tak sangka kut kiera boleh sangkut tengok cerita ni. Mana kan tidak dulu punyaalah kutuk kaw-kaw sebab tak paham ape sebenarnyaa motif crite RM ni. Nak tahu macam mana kiera mula suka RM?Kisahnya, masa tu tengah syok-syok borak dengan ibu depan TV, tetibee adik kiera yang No. 2 datang dan terus tukar siaran TV2. Rupa-rupanya dia nak tengok RM... So, memang abaikan dan ade sedikit annoying bila diaa tukar siaran semata-mata nak tengok RM... Bila cite tu start, rasa macam ... OH! Macam best jeee RM ni... 
Baru ku sedar. Nak tahu citee tu best atau tak? Wajib kena tengok dari mula sampai habis. Nah, memang terus suka nak tengok cite ni. Masa tu, baru paham. Ohhh, citee adventure yehh.. Kiera memang minat tengok citee yang mencabar2 ni. Terasa diri ni nak jugaa turut serta dalam adventure ni. (Berangan je mampu) . Dan yang paling penting cite ni memang kelakar habis! Rasa nak meletup perut ni asyik gelak! Hahaha....So far, hanya RUNNING MAN jee yang kiera suka tengok. Citee korea lain.. errrr, entahlahh.... huhuhu
Google
So, sekarang apa yang kiera nak mintak tolong pada Mereka-mereka yang juga peminat setiaa RUNNING MAN ni. Pleasee suggestkan episode-episode running man yang paling best dan lawak? Sebab nak download ... Ingat nak download jee semua tapi, episode terlampau banyak mengalahkan episode cite indonesia.. hoho:P.. dan ram laptop dah sangat sarat dengan benda lain. Jadi, memang nak cari yang episode betul-betul daebak!!! So far, kiera baru jee mula nak tengok RM dari episode pertama... Sekarang dah episode 219, memang jauh ketinggalan rasanya... Ya! Daku terasa amat ketinggalan! :/

Yang nak tengok senarai tajuk episode dan guest boleh tekan sini .
Haa, nak buat sikit teka-teki : Cuba teka peserta RUNNING MAN yang mana kiera sangat suka? Korang boleh hantar satu nama peserta sahaja dan yang terawal beri jawapan yang betul adalah pemenang. Sila hantar jawapan di PAGE KIERA . Ada hadiah menanti pemenang.. :) Haa, tuk yang banyak bagi info pasal episode yang paling best dan lawak RM pon insha Allah ada ganjaran tuk kalian. Doakan daku semogaa dimurahkan rezeki yaa .. huhuhu

1 comment:

ndiey said...

Episode lama'2 byk best. Tpi bgos download semua episode RM lepas tue letak dalam Harddisk. :) "i have all the episode". hha