Mari Join GLOBALLSHARE (GAS) Sekarang! ^^

Kiera Rashid | 5/16/2014 04:12:00 PM | 4Comments |
Selamat Petang :)
Wahhhh! Dah lama betul tak update blog ni.... Tudia banyak gilaa sarang labah-labah duk terapung kat atas tu, hihihihi..... Btw, ada sesape rindu kiera tak? Cehhh, mestilah tak doooo. Dushhh! Dah jangan mengarut. ngehhngehhngehh :P
Anw, berakhirlah pekerjaan kiera sebagai STORE ASSOCIATE kat 7E tu, kiera dah berhenti dah. Sebab ? Biarlah rahsiaaaa. mihhmihh :3 .Takpo lah, lopeh nih ado lah maso den nak update blog duoplohpatjam. Wkwkwkwkw :P . So, inilah first entri kiera selepas sebuuuulllllaaaannnnn menghilangkan diri. ^^
Okegg, nak sharing sikit benda yang kiera ada join ni, namanya GLOBALLSHARE. Orang kata ia ialah anak-anak google, itu tak pastilah tapi ini serius bukan scam or spambob. Kiera dah cuba, ini ngoman ehh macam facebook tapi belum 100% dirasmikan. Dan paling seronok kita akan dapat saham jika kita mengajak orang join GAS ni, Menarik bukan? Kalau terasa berminat, apakata baca entri ini sampai habis okeyy :)
Dikopi pasta dari sumber2 yang tertentu:
Nak join ini 100% percuma... join ni dan invite seramai boleh kalau nak pendapatan... media sosial terbaru yg memberi peluang kita menjana pendapatan.. hanya join dan invite seramai yg boleh masuk secara percuma sebelum Jun 2014.
Media sosial terbaru GLOBALLSHARE mirip seperti Facebook,Twitter dan lain2, projek buat duit yang memberikan anda kebebasan pendapatan anda sekarang ataupun untuk masa depan anda.Yang membezakan GLOBALLSHARE dgn Facebook dan media sosial lain adalah jika anda invite 5 kwn anda, anda akan dapat 1 saham dari pihak GLOBALLSHARE, dimana saham ini akan dibeli kembali oleh pihak GLOBALLSHARE
seharga $30 hingga $90 per 1 saham atau jika anda tidak ingin menjualnya maka anda akan mendapatkan Dividen atau profit bagi hasil dari saham yg anda miliki setiap bulan...Mudah dan pendaftarannya PERCUMA...jemput rakan2 anda lakukan perkara sama, lebih banyak anda jemput, lebih banyak saham GAS anda dapat....
Jangan risau ianya percuma...
Note: Daftar pakai akaun gmail sebab ini dari syarikat google.
*selepas daftar, sila check gmail anda. sebab globallshare ada sent email untuk minta anda membuat pengesahan alamat email.
* next step: awak buka page globallshare awak, tengok sebelah kiri...cari weboffice dan kat dlm tu ada invitation link awak....promote link awak tu kepada kawan2 atau sape2....5 org masuk under awk dapat 1 saham....lg banyak join lg banyak saham..


Inilah rupa GAS , Merah gittew =D
Email yang kiera dapat untuk pendapatan berterusan.
Laporan Saham terkini kiera.
Jadi, menarik bukan? Apa tunggu lagi. mari JOIN CEPAT!

4 comments:

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya :D

shahida rahim said...

gas??macam menarik..datang tolong buang sarang labah2 dekat blog ni hiihihi

Idris Samian said...

camno nak register......

rasa2X sape? said...

camne nak daftar?