DiBlock dari Menge'like' Pages di Facebook.

Kiera Rashid | 7/08/2015 06:33:00 PM | 1Comments |
Selamat Petang,
Wuarghhh! Tadi dapat notiss dari facebook, katanya Kiera d block dari mengelike sebarang Pages yang berada di Fb. So, Apa kaitannya? Kaitan nyaa tak dapatlahh nak join GA/SEGMEN/CONTEST orang kalau dah tak boleh nak penuhi syarat-syarat yang basic penganjur buat bila nak join. baru kena ni... Tak tahulah yang lepas-lepas diterima tak bila dah likee tu... Hmmm, Buat masa ni tak bolehlah nak sertai apa2 segmen yang blogger buat. Wuargggg!!! Bosannyaaaaaa.......
Ni haaa notisnya yang tak enak dibaca :(

kat atas tulis sebulan.... Ni masuk support inbox kata 14HB ni tamat sekatan ni. Hmm, Baguslah... Lagi awal lagi bagus. Hohoho... :P

Psssttt: Saja nak taip sini biar sesiapa yang rajin singgah blog Kiera kebelakangan ni dapat baca mesej ini... Kiera mintak maaf buat masa ini tak dapat balas kunjungan korang. Kerja Design buat Kiera slow sedikit nak karang entri panjang-panjang dan blogwalking korang. Thanks pada yang rajin singgah blog Kiera dan Komen Entri korang. In Sha Allah, Settle kerja kiera nak tulis cerita panjang-panjang. banyak story lom sempat nak cerita ni..And paling penting boom blog korang .  Huhu.. Okey. Tataaa ~

1 comment:

eintan nurfuzie said...

hahha.. like byk sgt pon kena gak.. alahai...