1st Giveaway by Mass-Naim

Kiera Rashid | 1/15/2015 02:35:00 PM | 4Comments |
Selamat Petang. Dah lama betul tak join GA... So, hari ini nak join lah... Buat pengetahuan korang, GA ini adalah GA pertama yang kiera join untuk tahun ini. Yeayy!! Jangan berlengah, mehh kita terjah! ^_^

Syarat-syaratnya sangat simple
>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.
>> Wajib Like Page Pu3 Outlet 
>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.
>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "
>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.
>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.
>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org
>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.

Senarai hadiah :
** Cathy Choo 24k Active White Gold
Top Referral - 1 x Pemenang
** Shawl
3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga
** Topup RM5
2 x Pemenang Saguhati

Mari join beramai-ramai (^_^)

So, Good Luck semua =)

4 comments:

Sarah Halim said...

All the best! ehehee :D

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Aqilah Azmi said...

nk joinggg

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

1st GA by Mass Naim (25/1)
Ga saya nak larome apple stem (31/1)
GA Sulaman Lace Heaven Happy(31/1)
GA pertama BLogCintaItuIndah (5/2)