Datang untuk menyapu sawang di blog.

Kiera Rashid | 10/02/2014 11:19:00 PM | 6Comments |
Selamat Malam,
Wahhhh! Rindu gila dengan blog meh. 2 Minggu tak on. Memang dah bersawang habislah blog ni. Huhuhu. Tapi alhamdulillah, still ada je yang singgah keblog picisan kiera ni. Ohyaa, Sekarang tengah cuti sampai raya haji, so ambil kesempatan mengapdate blog nanti takdelah nampak tak berupdate langsung yedak? Haaaa, siapa lah yang masih kenal kiera lagi yer? Tunjuk muka sat! Hohoho.
Macam-macam juga nak cerita. Tapi nantilah, Malas rasanya nak update pepanjang malam ni. Hari ini cuma nak jenguh dan sapu sawang je. Esok baru kiera update cerita pepanjang pulak okehh! huhuhu. 
Hari ini kiera cepat2 p terjah GA2 yang kiera pernah join. Tapi takde rezeki, takpelah. Okey jee. Mungkin bukan rezeki kitee. Tahniah ye pada semua pemenang. Ohsemm lahh korang :D
Okehh lahh, dahh siap sapu sawang kat blog ni. So, masa untuk ngundur diri. Esok, in Sha Allah kita jumpa lagi. Selamat Malam :)

P/S: Sayang kau nuffnang *tetibe

6 comments:

Cik Yaya said...

sapu kak jangan tak sapu..biar licin..hehe..
sama lah yaya, semenjak masuk belajar balik memang jarang bukak blog dan pdate entri..bw ape tah lagi..
selamat malam dan selamat hari raya haji..

bintang hati said...

hai dear... done follow & join giveaway ... hihi..

http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

Mardiah Diana said...

Salam singgah nak tolong sapu sawang kat sini...boleh ker....hehe...selamat kembali dik...

Amirull Izzat said...

Welcome back! Eh, salam perkenalan. Haha.

Blogwalking disini. :)

Alongxp said...

Selamat hari raya aidiladha, salam singgah, salam follow...

tenku butang said...

hai kiera.. dtg jenguk kiera jap.. hee