Mencari rumah sewa di SENAWANG, SEREMBAN.

Kiera Rashid | 9/02/2014 09:41:00 PM | 2Comments |
Selamat Malam,
Kiera nak mintak tolong korang and pada sesiapa yang stay kat senawang seremban. Mintak tolong apa? Mintak tolong infom kat Kiera kalau ada rumah untuk disewa dekat area sana. Kiera akan stay kat sana kerana bekerja. Penat dah kut cari onlinee dan merayau-rayau kat sana. Adaa je banyak rumah kosong tapi masa tak bertuan.
klik untuk tumbesaran sehat
Kalau ada info pasal rumah sewa berdekatan kat area senawang (better dekat dengan taman marida, taman senawang jaya atau taman jasmin. kalau tak kat situ jauh sedikit pon bolehlah) Kiera kerja kat mana? nanti kiera story :) . Apapun sekarang tengah pening cari rumah. Rumah ohhh Rumah :(
Ohyaa, ini ciri-ciri rumah yang diperlukan:
- Berdekatan Giant, senawang.
- Budget harga sewa : RM600 KEBAWAH
- Ada 3 atau 4 buah bilik.
Itu je kut. peralatan tak perlu sebab ada dah barang. Nanti terus masuk kat dalam rumah jee. Jadi, sape yang ada info tu bolehlahh email kiera kat queqieyra@gmail.com okey? :)

2 comments:

mawar berduri said...

kiera pas nie leh lah kita jumpa..saya duk seremban tapi bukan area senawang r..

cik kiera said...

@mawar berduriYeke sis? wahhh. seronoknya jumpa blogger lain. Insha Allah nanti boleh jumpaa yee. Hihihi...