Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Kiera Rashid | 9/03/2014 10:09:00 PM | 21Comments |
Selamat Malam semua, Hari ini dah masuk 1 September ye, cepat betul masa berlalu.... Hari ini agak sebuk. Malam ni barulah rasa lapang sikit, tengah takde buat apa ni, better join GA. haaaa, Teringat dengan GA yang mamaniza nak buat tu. Hari ini dah start tau! So, siapa yang tak join lagi, mari join. 10 HARI JE GA NI. So, cepat-cepat join yeeee :D
Klik banner untuk join.
Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com
Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014
Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :

Sila LIKE PAGE mereka :

Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke! [DONE! BLOG: Cik Kiera | FB: Kiera Rashid | IG: Kiera_rashid45]

21 comments:

Mar Mansor said...

good luck ye

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.Com

Azwar Syuhada said...

Datang terjah dari segmen yang sama..

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

siti zawiah said...

blogwalking sini.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Wafiy Hayati said...

salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Hafiz Hafizol said...

Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


http://www.hafizhafizol.my/

Asha Lya said...

Salam lya bw cne

http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Sally Yatiey said...

Singgah BW dari segmen sama:

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Sally Yatiey said...

Singgah BW dari segmen sama:

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Terima kasih singgah blog zumal. Zumal balas kunjungan dan follow kat sini ^_^
Good luck yer...

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

Nurul Faiz said...

singgah sini dari segmen yang sama :)
http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
good luck..

Karya Mahirah said...

Assalamualaikum... chack! KM datangdarisegmenygsama..jemputbalaskunjungan blog KM tataaaa..
GA BlogwalkingBersama Mananiza.com
p/s : Done follow sini, sudikanlah follow KM semula, kalau dah follow terimakasih daun keladi =)

Norhasniza Khalid said...

assalamualaikum dear,

Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

ros_reeza said...

Ros singgah sini dari segmen yang sama:) http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

ctfand said...

Singgah blogwalking dari segmen yang sama.. goodluck ye! :)

http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

Kasih Lestari said...

Datang blogwalking dari segmen yang sama...
Jemput ke blog KLA

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html