Bersabarlah wahai pemegang account twitter maybank ~

Kiera Rashid | 9/08/2014 03:35:00 PM | 4Comments |
Selamat petang ^^, semalam langsung tak update blog ye. yelahh, hujung minggu mestilah ambil peluang pergi berjalan kan? Semalam kiera balik kampung kat segamat. sebab tu lah blog tak berupdate semalam. Eheeee. Nak buat entri senyum kambing sebelum dapat idea nak buat entri paling serius. Hohoho. 
Cuba korang baca tajuk entri ini. Haa, kenapa? Ada apa? Asal? Awatnya? Hamboi, banyaknyaa soklan. Sebenarnya kiera terjumpa gambar ni kat FB. Rasa prihatin sebab kesian kut kat orang yang handle page twitter maybank ni, asyik dipermainkan jee. Rasanya bukan maybank saje yang hadapi perangai orang macam ni kan?
Tengoklah, orang serius dia main-main pulak. Tak patut tau.. Nasihat pada semua dan saya sendiri, jangan sesekali buat perangai yang tak senonoh gini. Kalau orang tu serius tak ke naya korang kena sembur. Ye dak?? Bersabarlah wahai si yang handle account twitter maybank :3
P/S: kaburkan nama/gambar supaya tak mengaibkan mereka. Teheee ~

4 comments:

mama amir said...

tak patut...macamana agaknya kalau kena batang hidung sendiri...

Nurfaezah Abdullah said...

a bit funny though.. yet kesian jugak kat admin twitter maybank tu..

Anis Ifham said...

kelakar. kesian admin maybank layan kerenah orang yang pelik macam tu.

Karya Mahirah said...

kena bagi penampa laju2 kat pengkomen tu... main2 pulak dia ye..