7 SYARIKAT YANG DISENARAI HITAM KERANA PENIPUAN PAKEJ UMRAH

Kiera Rashid | 9/05/2014 06:48:00 PM | 2Comments |
Pernah dengar pasal penipuan pakej umrah tak? Mesti dah banyak dengarkan. Rasa macam kerap je dengar bila ada je yang terkandas di lapangan terbang akibat tertipu dengan syarikat pengurusan pakej umrah tersebut. Apa yang Kiera tahu, kebiasaan syarikat-syarikat yang buat kerja naya ni semua akan menabur janji manis dan mencipta kata-kata yang indah supaya si mangsa terjebak dengan penipuan mereka. 
Tahukah anda yang Kementerian Pelancongan ada meletakkan senarai syarikat yang sah pembohong di laman web mereka? Apa kata kita cek sama-sama supaya nanti kita takkan jadi mangsa mereka ini. Berikut adalah senarai beberapa syarikat yang disahkan kaki kencing dan lesen mereka sudah ditarik.
P/S: Berhati-hatilah! Selidik dahulu sebelum membuat keputusan. Better ikut prosuder kat tabung haji je kan. Tapi lamalah lagi turn korang :3

2 comments:

mujahidah maisarah said...

wah. gila ah. ni sume syarikat menipu ek.

Mila Hilas said...

sngnye skrg ni..asyik menipu jer...nak mudah dpt duit adoii