1st Giveaway by Melangkau Garisan with love

Kiera Rashid | 9/10/2014 01:39:00 AM | 7Comments |
Selamat Malam, masih dalam mood online. Join GA dulu sebelum mula berBW lagi. :) Haa, mari ramai-ramai kita support blogger MG dalam GAnya ini. syarat yang mudah dan hadiahnya pun ohsem-ohsem gitu :)
klik untuk join okey!
HADIAH superb best. Rugi tau tak join. >,<
1. perfume bvlgari jasmine nor x 1 pemenang
2. babies blink biasa x 1 pemenang
3. face serum by SAVEE x 1 pemenang
4. pink urban tshirt x 1 pemenang
P/S: Done ikut syarat. Kiera dah lama follow blog MG | Liker fb: Kiera Rashid | Ig: Kiera_rashid45
DUE: 13 september 2014

7 comments:

ros_reeza said...

Salam perkenalan dari ros;) singgah sini dan follow.. jom ke blog ros pula ;)

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/1st-giveaway-by-melangkau-garisan-with.html (13sept)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

budak said...

Good luck and all the best.
Blogwalking dari segmen yang sama :)
1st Giveaway by Melangkau Garisan With Love

MG schmidt said...

GA dah close ye ^__^
thanks sudi GA MG yg pertama ni.

Result pada 19hb september 2014 ye
cek korang punya nombor dan link ada ke takde .

next month ada GA lagi tau!
stay tuned :)

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Yun Sing said...

Singgah sini dari GA yang sama :)

Yun Sing said...

Join juga :)