Freebies :Background Floral #PART1

Kiera Rashid | 1/09/2013 11:59:00 PM | 3Comments |
Assalamualaikum ^_^ 
Selamat Malam Bloggers ..


Wuhuu, Hari nie kiera terajin sikit nak kasi freebies untuk korang, Acct, background nie kiera jumpa kat google je, But satu warna je kiera jumpa. So, dengan senang hatinya kiera mixer kan warna menjadi banyak2 warna. Nak tengok. OKEY, Jom terjah ^^

GREY
http://3.bp.blogspot.com/-uZhLA3iLUvM/UO2RRfIbp9I/AAAAAAAABug/5DpBT_uKq78/s320/greyy.jpg

GREEN
http://4.bp.blogspot.com/-aVYUcGQPOhs/UO2RR48u1CI/AAAAAAAABuk/gn-oTrr6c-I/s320/green.jpg

ORANGE
http://4.bp.blogspot.com/-A2VKz_-Gpwk/UO2RUyjtD9I/AAAAAAAABuw/maQOe1XilCI/s320/oren.jpg

BLUE
http://2.bp.blogspot.com/-smN6-gmAbSw/UO2RV8k3j_I/AAAAAAAABu0/nocLdFA8D3c/s320/blue.jpg

RED
http://1.bp.blogspot.com/-uu6hHej6kDg/UO2RWsv3wCI/AAAAAAAABu8/cA5Pb9ne360/s320/pink.jpg

PURPLE
http://4.bp.blogspot.com/-wP_2F8J6KcY/UO2RWiEvvWI/AAAAAAAABvA/RdnWzdYH8VQ/s320/purple_and_white_floral.jpg

YELLOW
http://2.bp.blogspot.com/-4nqgjuvqunU/UO2RaOWUylI/AAAAAAAABvQ/gbRRqdkiVP4/s320/yello.jpg

PINK
http://2.bp.blogspot.com/-fd7A8aEln80/UO2Rb-xSbCI/AAAAAAAABvY/F0ffP2jOtsQ/s320/red.jpg

okey . Done ~
P/S :Kalau nak amek, Gitahu dulu ya.. Penat2 kiera mixxkan warna tau ^_^ 

3 comments:

Chien si puteri said...

saya ambil yang pink tu...

~didiey~ said...

aik??berubah dah wajah blog kiera..baru igt nak tgk balik border blog kita yg sama tu :)

dah lama xjenguk blog kiera,xsangka border blog kita sama sebelum ni

cik kiera said...

He,,, amek lah ..
Oh, yeke ? anw, saja je tukar header. Heee ;)