Blog akan di renovate !

Kiera Rashid | 1/03/2013 12:18:00 AM | 1Comments |
Assalamualaikum :)

Yuhuuu =D, Hari nie hari pertama kan budak2 sekolah, Selamat bersekolah semua . :),

A'ah, berbalik pada tajuk atas , blog kiera akan direnovate ? Bila ? , Kenapa nak direnovate ? Kan dah lawa nie , *Ehhh, perasan sekejap -,-* Hahaha , Hamboi , Nak tahu ? Cer lah tengok blog kiera. Ada macam beruk sakai kan ? Seee, korang angguk. Ehhh , JAHAT ! Hahaha =p . Tak dalah. Kiera sesaje je nak tukar kulit lagi. Bosan dah dengan design nie. Hew Hew ^_^

Nanti mybe kiera akan close blog ini untuk sementara, So, kalau rasa ada pape nak bagitahu , Baik bagitahu cepat , Hihihi. Okey  Tu je lah nak sampaikan , Ehh, Kejap. Ada lagi.........

klik untuk ke pages bisness saya ^_^

Kepada anda . Anda . dan anda yang berminat menjadi ejen bisnes CRAFT kiera. Sila tampil untuk memberi detail korang ye, Sila hantar ke FACEBOOK CRAFT kiera :) Thanks . ^^

1 comment:

CiK FizA said...

wahh2. nak renovate lg? msti tambah cun lg kan. skrg nie pon dh cun dh. hee :)

moga bisnes kiera sukses selaluuuu ^___________^