Tutorial : Download Photoshop CS5

Kiera Rashid | 5/11/2012 11:54:00 AM | 4Comments |
Salam jumaat semua . Sudah lame kan kiera tak buad tutor . Ouchh ! Rindu-2 nak buad tuto . okeg-2 . harinhe kiera nak ajar and nak bagi link yang paling senang untuk korang download photoshop . Tapi nhe CS5 punya tao . Nak balajar tak ? Meyh tengok entry nhe :)

First korang pergi ke link yang kiera bagi nhe :


Okey , nanti akan keluar kat page laen . korang hanya perlu klik kat download tu . Tak paham boleh tengok dekat sini .


okey sudah . korang tunggu lhaa samapai dea habes didownload ye . Sbar sikit . mungkin amek masa yang lame untuk download . yeelaa MB dea besar . :D

DONE ~ 

takpaham tanya kiera ye :D

4 comments:

Anis Syazwani said...

thanks kak :-)

Nur Syakirah said...

akak kenapa tak boleh buka photoshop tu ?

cik kiera said...

@Nur Syakirah
tak leyh bukak ? ape yg tak leyh bukak?

Qeera Shamlan said...

Akak , kenapa time nak install tuh , ada suruh pilih ni : Modify , Repair , Remove installation ? Kena pilih mana satu ?