nama pemenang akan diumumkan esok | kenapa tak puas hati sangat dengan saya ?? |

Kiera Rashid | 5/29/2012 09:55:00 PM | 17Comments |
Selamat malam , 

Hem , mintak maaf semua . kiera rasa pening sikit malam nhe . Kiera ingatkan nak umumkan pemenang malam nhe. Tapi ,badan tak bape nak sehad lagi disebabkan kesan demam denggi yang kiera alami . Nhe puns bukak blog sekejap sebab hanya nak memberitahu tentang kesulitan ini . 

Insyallah , Kalau tak de halangan . Esok kiera akan umumkan pemenang . Alhamdunillah akak kiera sudi tolong kiera dalam menglistkan nama pemenang nanti . Awak-2 yang join sabar sedikit ye .

Kiera sedikit kecewa dengan apa yang kiera alami dalam menganjurkan GA ini . Kiera tak tahu apa salah kiera sampaikan ade orang benci kiera buad GA macam nhe . Cuba korang baca komen seorang ANON kat cbox kiera nhe :

klik untuk tumbesaran
Ape salah saya awak . salah ke saya nak bermurah hati ?

Takpe laa , Kiera redha laa ape yang awak nak cakap . Terima kasih atas komen awak nhe :) Kiera tak larat nak marah-2 . Takde guna puns , dah orang tak suka . Hemm , naik pening kiera nhe . Arghh !!

Disebabkan GA kiera hanya ade 82 peserta yang join . Maknenye semua pesert kiera akan dapat hadiah . :) , Dan ade yang bernaseb baek , korang akan dapat dua hadiah . Sebab hadiah terlebih . ade 120 hadiah . So , mungkin ade yang dapad dua hadiah sebab nak habiska juga hadiah itu semua . Awak doa-2 kan lah ye name awak melekat dapad 2 hadiah . Jangan risau . Memilihan pemenang dirandom oleh ibu , adiks dan akak kiera . Mereka sama-2 membantu kiera dalam menyempuenakan GA ini .

Okeg laa , dah panjang sangat menulis . Kiera nak rehat kejap ye . Selamat malam semua :)

17 comments:

Zam Harirah said...

Sabar eh ? Saya tetap sokong awak ;)

Yumida said...

sabar...dugaan dunia berblogging...yg penting kte org tetap support sis...hope sis cepat sembuh k..

Noor Shahira Md Yusoff said...

Huhuhu tak patut dye buat sis macam tuhh =.= pelik betul orang zaman sekarang , jealous tak tentu pasal >.< take care sis :))

n a j i h a h z a k a r i a said...

Sabar kiera :)

Yg bengong tuuu lha anons :)

bukan kiera taw ... pengecut tk letak url and nama sebenar ...

tape ,, lambat atau cepat ,, asalkan umum nama winner . tetap sokong kiera ^^

mimie said...

tak reti sabarnya dia tu, sabar je lah kiera. it's okay, just take your time. adik kite dulu pun pernah kne demam denggi, nasib baik msuk hospital awal kalau tak, hmmmm. mesti dia banyak kali ambik darah ken?

Cik Puan Muda Umi said...

banyakkan ye..pedulikan apa org ckp..semoga cepat sembuh..;)

Anis Amirah said...

eiii...that's blogger is very rude..

HanNah said...

hmm.. comel apa blog ni? -.-'

Aira Amir 姶良 said...

biasalah tu..
kalau lambat keluarkan list pemenang mesti kena hentam..
cuba kalau diaorang buat GA....
ingat senang ke nak uruskan...
sabar je la akak...
Be Strong :D

nurul cHempaka said...

semua org nak bantah kan?hidup ni..haih~tak leh tgk owg sng:(

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

Tak pe kak, take your time, abaikan je apa yang dorang kata tu. Kuatkan semangat tau untuk sihat :)

syafiqah said...

dy jeles lettuw ramai owg sponsor kiera

Sofia Kim said...

Dia jeles sbb Kiera dpt buat GA yg dia tak mampu.. riuh sgt aiisshh pompuan tue!

Mrs AF ♥ said...

sabar je lah ye kak kira. takyah layan orang mcm tu :) sayangnya tak sempat nak join :(

!em@ GurLz said...

xpe la...
adq b'sabar ye...
itu owg byx problem ^^

jaakechik said...

jaa bkn ape. tkut org fikir kita x nk bagi jer...ok la kalo macm tu... :)

jaakechik said...

jaa bkn ape. tkut org fikir kita x nk bagi jer...ok la kalo macm tu... :)