Apa salah si kecil itu ?

Kiera Rashid | 5/11/2012 04:11:00 PM | 3Comments |
Herm , maaf semua . Baru sekarang kiera terajin nak hapdet pasal bayi yang didera oleh ibu itu . Sedih bile kiera tengok . Tak tahan . Smapaikan kiera menangis depan ibu kiera . Apa yang kiera sakit hati sangat time dea sepak budak tu . Pergh ! Bak kate ibu kiera "kalau aku ade kat situ dah lame aku tendang dea and amek anak tu . Biarla jadi anak angkat aku" . Bodoh ahh perempuan tu . Budak 10 bulan macam tu kau nak dera . bukan dea paham pun kalau kau suruh diam . Aishh ! Sakit hati weyhhh ! Macam binatang . Then kenapa perempuan tu hanya dipenjara 18 bulan je ? Nape tak 20 tahun ke atau terus merengkok kat penjara . Tak payah keluar-2 dehh ! Kiera nak pastikan , kalau budak tu terjadi ape-2 . Kiera nak polis gantung je dea sampai mampos ! HUHH ! SORRY TEROVER ! --'

Korang dah tengok belum video budak tu kene dera ? Mesti dah kan . Okeg kalau sesape tak tengok lagi . Meyh klik SINI yea . Mula-2 kiera nak tengok sampai habis video nhe pun tak sampai hati tao . Ngeri !

dipaham kan ini lha gambar baby tu sekarang . Ya Allah . kau lakukan ape yg terbaik untuk baby ini . amin ~ :'(

3 comments:

Riena Haiqal said...

untuk pengumuman, gambar di atas adalah gambar bayi yang telah di dera oleh pengasuh..
Alhamdulillah bayi yang didera oleh ibu kandung dia sekarang dah pulih dan menjalani hidup yang bahagia dan ceria disamping kelurga angkat dia.. :)
Lebih lanjut : http://rienahaiqal.blogspot.com/2012/05/terjawab-sudah.html

Riena Haiqal said...

dan satu lagi.. http://www.yayansmum.com/2012/05/berita-terkini-ibu-dera-bayi-10-bulan.html

misswhatever d'luvers said...

kakak kiera....baby ni dah kembali sihat dan menjalani kehidupan yang gembira.....yang dekat atas tuh just fitnah...gambar atas