freebies icon shoutbox

Kiera Rashid | 8/16/2011 11:35:00 PM | 3Comments |
hulla ! hehh , ya ampun , lame bangat kiera tak hapdet entry . grr ! bz betol lha kiera nhe , blog da bersarang .. adoyy . huhu !! wahh , kowang shadd tak ? jangan tak sehad lak yekk , nanti tak dapat rayee , hehh .. ^^ , sempena hari yang mulia ini,kiera nak sedekah kan something yang kiera bertungkus lumus membuat eh untuk kawankawan blogger kiera,walaupun tak famous mcm bloggerblogger yang lain,namun kiera bersemangat nak bagi kat kowang semua,free jeww :O , harap kowang suka yekk ^^

( kalo nak copy url dea just klik kanan pic dan klik *copy url )











nhe jerk dapat bagi , HEHE , tak cantik kann . at least kiera ikhlas nak bagi bende alah nhe , hope kowank suka ^^ , tengs yang banyak sokong kiera . for my fwend , tengss so much dear :)


~ salam ramadan ~








3 comments:

Mss Dollyxiouse ❤ said...

ambik satu ye..hee..lawa sangat yang yaya tu..ngee~thanks :)

dewqra chacqk said...

@Mss Dollyxiouse ❤

, haha ! yeke ? tengs yaww :)

Saya Nana said...

Aaaaaa.... comelnye! Nana suka! Tapi, tak tau nak campak mana kalau NAna amek nanti... Hehe